yahşi batı



Yahşi Batı filminin konusunu film daha çıkacağı zaman söylemiştik. Ancak en yeni haberler gelmeye devam ediyor.
Geçen hafta yayınlanan resimlerden sonra daha çok ilgi uyandıran Yahşi Batı merak konusu olmaya başladı. Peki Yahşi Batı ne anlatıyor? Konusu ne? Kim bu bizi güldüreceğini beklediğimiz Lemi Bey ve Aziz Efendi?
Tüm soruların cevabı, Yahşi Batı hakkında tüm bilinmeyenler bu yazıda.

Cem Yılmaz yine farklı konusu olan bir filmle karşımıza çıkıyor. Yahşi Batı. Film adından da az çok anlaşıldığı üzere Amerika'da geçiyor. Tabi bu Amerika'ya, Amerika'nın vahşi çöllerine atılmanın da bir hikayesi var. Öncelikle karakterlerimizi tanıyalım. Cem Yılmaz Yahşi Batı'nın konusunu belirlediğinde, GORA ve AROG'dan farklı olarak bir karakterle çıkıyor karşımıza. Aziz Efendi ve Lemi Bey bu hikayenin baş karakterleri. Aziz Efendiyi Cem Yılmaz canlandırırken, Lemi Beyi Ozan Güven oynuyor.

Osmanlı Padişahı tarafından gönderilen bu iki kişiye hediye götürmeleri için bir elmas ve para veriliyor. İşte Yahşi Batı'nın asıl konusu buradan başlıyor. Aziz Efendi ve Lemi Bey Amerika'ya vardıklarında bindikleri bir posta arabasında soyulunca maceranın fitili ateşleniyor.
Resimlerde Cem Yılmaz'ın elinde bir Wanted yazılı posterler dikkat çekiyor. Buranın espirisi ise şu. Yanlarındaki elması ve parayı yerine koymak isteyen bu iki beyefendi Yahşi Batı'daki aranan kimselerin kılıklarına girerek ödül paralarını toplamaya çalışıyorlar. Birbirlerini yakaladıklarını iddia ederek ödüllerin başlarına konmaya çalışıyorlar. Filmin macerası burada. Tüm bu yakalama olayları sırasında başlarına gelmedik kalmaz...

İşte Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı'sı ve tüm bilinmeyenler. Bizde filmi heycanla bekliyoruz. Yahşi Batı hakkında çıkan tüm yeni haberleri bizden takip edebilirsiniz. Filmin tarihi Ocak 8 olarak belirlenmiş. Sakın kaçırmayın!

YAHŞİ BATIYI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "yahşi batı"

Yorum Gönder