Akrep Burcu


sağlık
Diyet tipi

Öncelikle 2 gününüz su günü olmalı: her gün en azından 3 litre asidi giderilmiş soda ve bitki çayı içmelisiniz. Diyetiniz boyunca ise günde 2 fincan bitki çayı içebilirsiniz.
5 gün boyunca ise her gün 5 öğün tüketin: 1 kahvaltı, 2 aperatif, 1 soğuk ve 1 sıcak öğün.

Kahvaltı Türleri

Marmelatlı peksimet, çilekli yoğurtlu müsli, ballı erik müsli, yoğurtlu çavdar ekmeği, taze peynir ve salatalıklı çavdar ekmeği, hindi salamlı peksimet veya etimek, dilim peynirli çavdar ekmeği; yumurtalı çavdar ekmeği.

Aperatifler

Çilekli yoğur, kavun, elma, muzlu süt,erik, üzüm, domatesli sebze çorbası, salatalık ve yoğurt, ananas, çikolatalı kiraz, çilek, armut.

Soğuk Öğünler

Meyve salatası, yumurtalı kırmızı turp salatası ve peynir, domatesli kuşkonmaz salatası, sebze salatası, incir ve karışık meyve salatası,tonbalıklı salata, domatesli dereotu salatası.

Sıcak Öğünler

Tavuklu sebze çorbası, sebzeli kuşkonmazlı tavuk şiş, kuskus ve fırında balık, tavuk, enginarlı makarna, çilekli yoğurt, dereotlu pilav ve bonfile.

Diğer Öneriler

Tuzdan uzak durun. Tuz vücudunuzdaki suyun daha çok birikmesine sebep olur. Verilen rejim tariflerine kesinlikle sonradan tuz katmayın. Bunun yerine ekstra vitamin ve mineral sağlayacak taze soğan, dere otu, fesleğen, maydanoz gibi taze sebzeler tercih etmelisiniz.
Diyetiniz esnasında sucuk, salam ve ekşi turşu gibi tuzlu gıdalardan uzak durmalısınız. Öğün planınıza bol safra maddeleri katın: müsli, çavdar ekmeği, çiğ besinler ve sebze (özellikle de enginar). Bunlar sizi daha çabuk doyuracaktır.
Günde 3 kez göbeğinizin hemen üzerinde bulunan anti-yağ-noktanıza basın. Böylece şiddetli açlık hissetmez ve vücuttaki yağ yakımı harekete geçmeye başlar.

Esin Uzer

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Akrep Burcu"

Yorum Gönder