Blogumun 1. Yılı!

Herşey, bundan 5 yıl kadar önce işyerinden bir arkadaşımın elmalı kurabiye ikram etmesiyle başladı. Çok beğenerek tarifini istediğimde, o an aklında olmadığını, Google'a "elmalı kurabiye" diye tarattığında ilk çıkan tarifi uyguladığını söylediğinde, benim için de internet&yemek kombinasyonu başlamış oldu. Artık her aklıma geleni yazıp Google'da tarattıkça, evdeki küçük tarif defterime sığmayan beğendiğim tarifleri, kes+yapıştır yaparak Word'da tutmaya başladım. "Portakal Ağacı" nı keşfetmem, misafir ağırlamanın binbir türlü çeşidini uygulamaya ve evdeki servis tabak-çanak sayısının depara kalkmasına en büyük etkendir.

Sonra yavaş yavaş bendeki tüm tarifleri derleyip, tek bir yerde tutma, yani kendi blogumun olması fikri ağır basmaya başladı, ama nasıl yapılacağı hakkında tek bir fikrim bile yoktu. Bu konuda da, işyerinden arkadaşım Hacer kendi blogunu kurunca, tüm sorularıma cevap verebilecek kişiyi de bulmuş oldum :)

İlk günkü heyecanlarım, arkadaşlarıma, blogun linkini vererek gönderdiğim "Nasıl olmuş sence?" maillerim, Sevgili Tijen tarafından diğer bloglar arasına ilk kabulüm, tanımadığım halde yorum aldığım ilk kişi olan Sevgili Zeynep'in yorumuyla yaşadığım sevinç, blogların tanıtımında büyük emeği geçen Sevgili Zerrin, diğer bloglardan tanıdığım harikulade insanlar, "Limonlu Kek" olarak sizlerin blog listesinde olmak ve aranızda gördüğüm kabul, yorumlarınız, "blogunu izliyorum!" diyen arkadaşlarım, sofralarda resim çekmem için sabırla bekleyen, bilmeyenlere "blogu var da..." diye açıklama yapan eş-dost :), sorduğum bir tarifi büyük bir heyecanla anlatmaya çalışanlar hiçbir zaman unutulmayacak benim için.

Şimdilik 1 yıl oldu, daha nice yıllara inşallah...

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Blogumun 1. Yılı!"

Yorum Gönder