Bu test kilo aldırmıyor

Bu test kilo aldırmıyorHangi besinlerin size kilo aldırdığını York Testi ile bulmak mümkün.

Vücudunuz siz farkında olmadan bazı besinlere karşı tepki veriyor olabilir. Son derece masum gözüken bir gıda türü, sindirim sisteminizde problem oluşturuyor ve sindirilemeyen besinler bağışıklık sisteminizi, aynı bir virüs veya bakteri gibi savunma sisteminizi tetikleyerek sizi hasta ediyor veya kilo almanıza sebep oluyor olabilir.



York Testi parmak ucunuzdan alınan kanı inceleyerek vücudunuzun hangi besinlere karşı intoleransı olduğunu tespit eder ve neticeye göre uygulamanız gereken beslenme programını oluşturur.

York Testi nedir ve nasıl yapılır?
York Testi sizin vücudunuzda problemlere yol açan gıdaları tespit eden bir testtir. Gıdalar kilo ile ilgili problemler oluşturabileceği  gibi, migren, bağırsak problemleri, cilt hastalıkları gibi kronik hastalıklara yol açıyor olabilir. York Testi ile zaman kaybetmeden hangi gıdaların şikayetlerinize sebep olduğu belirlenir ve bu besinleri diyetinizden çıkarmanız şikayetlerinizi giderebilir. York Testi bir kan testidir.

Bu test ile zayıflamak mümkün

Size dokunan gıdaları tükettiğiniz de devamlı savaş komutu alan bağışıklık sistemi vücuda daha fazla enerji depolaması gerektiği mesajını vererek alınan yiyecek ve kalorilerin direkt yağ olarak depolanmasını sağlar yani yağ metabolizması da değişir, metabolizmanız yavaşlar, hem kilo alırız hem de aldığımız bu kiloları ne kadar diyet ve spor yapsakta vermekte çok zorlanırız. Şu an bir çok kişi York Testi yaptırark diyet ve egzersiz programına başlıyor ve başarılı sonuçlar alınıyor.

Doktor ve diyetisyenler neden bu testi tercih ediyorlar?

York Testi eski tip gıda intoleransı testler gibi sadece Total igG antikorlarını incelemez, Sub Class 4 sistemi ile IgG antikorlarının detayına iner. Eski tip testlerde hastaya pratikte uygulaması mümkün olmayan problemli 30-40 gıda listesi veriliyordu. Ancak York Testi, ortalama bir hastada, yaptığı 4 kategori incelemesi ile  3-4 gıda gibi, gerçekten size dokunan besinleri tespit eder.


You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Bu test kilo aldırmıyor"

Yorum Gönder