Erkeklerden ideal kadın tarifi


Değişen hayat şartları sadece kadınları değil, erkekleri de zengin sevgili bulmaya itiyor. Son dönemlerde erkekler de kadınlar da para, kariyer, güzellik, kültür gibi özellikler arıyor.. İşte modern erkeklerin yeni sevgili profilleri.. 

Samanlık artık seyran değil.. İş hayatında kadınların da önemli rol oynayan kadınlar erkeklerin beklentilerini değiştirdi.. Şimdilerde erkekler olanakları iyi, kariyer yaşamında yeni kapılar açacak, yeni fikirlerle iş yaşamını destekleyecek kadınlar arıyor. Erkekler de artık dar gelirli bir hayat sürmek için evlenmek istemiyor.

Bir yastıkta kocanmıyor..
Değişen hayat koşulları çekirdek aileyi tehdit ediyor. Kent yaşamının getirdiği zorluklar, ekonomik sorumluluklar çiftlerin ilişkilerini yıpratıyor. Hiçbir ilişki eskisi gibi yaşanmıyor ve çiftler daha fazla dayanamayıp boşanıyor.


Kadın başarılı olmalı..
Erkekler kariyer sahibi, başarılı kadınlarla birlikte olmak istiyor. Hırslı ve işteki istekleri daha yüksek bir kadın onların hayata daha iyi bakmalarını sağlıyor. Çalışmak istemeyen kadınlar erkeklere göre hayatın yükünü tek başına taşımalarına neden oluyor ve ilişkinin sonu ayrılık oluyor. 


Malı, mülkü olsun..
Eskiden fakir ama gururlu olmakla yetinen erkek ve kadın artık gelecek kaygısı yaşamamak için evi, arabası veya dünyada çakılı bir çivisi olmasını istiyor. Erkekler malı mülkü olan kadınlar arıyor.

Güzel ve bakımlı olsun..
Erkekler kendine yeten, çalışan, bakımlı ve güzel bir kadın istiyor. Kilo almıi, cildi kırışmış kadın istemiyor.
Erkekler beyaz atlı prens olmak istemiyor..
Erkekler artık beyaz atlı prens gibi hareket edip tüm dünyayı kurtarmak istemiyor. Sevdiği kadınla eşit şartlarda yaşamak, hayatın ağır yükünü eşiyle paylaşmak istiyor.

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Erkeklerden ideal kadın tarifi"

Yorum Gönder