KÖFTELİ KABAK SEFASI
11:50
crax
, Posted in
et yemekleri
,
0 Comments
Yine bana ait bir tarif :) gerçekten çok lezzetliydi...
bir kapta 250gr kıyma,bolca ezilmiş sarmısak,biraz ekmek içi,tuz,karabiber ve kimyonla köftemizi iyice yoğuruyoruz.
4 büyük kabağı boylamasına ikiye bölüp içini oyuyoruz.bir tencerede su kaynatıp tuz serpiyoruz ve kabaklarımızı 4-5 dk. haşlıyoruz.
kabaklarımızı süzüp,içlerine köftemizden parçalar alıp,yayıyoruz.fırın tepsimize kabaklarımızı diziyoruz.
bir kasede 1 yemek kaşığı salçayı suyla açıp,kabakların üzerine etrafına gezdirip,kabakların üzerine rende kaşar serpiyoruz.fırında pişirip sıcak servis yapıyoruz.
You can leave a response, or trackback from your own site.
0 Response to "KÖFTELİ KABAK SEFASI"
Yorum Gönder