KÖRİLİ HİNDİ KAVURMA


müthiş lezzetli bu yemeğimizi şiddetle denemenizi tavsiye ederim.hindi yerine tavuğun göğüs kısmıylada harika oluyor...

4oo gr kuşbaşı doğranmış hindi eti
4 sivri biber
1 domates
1 paket(400 gr) mantar
3 diş sarmısak
1 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
1 talı kaşığı köri
1'er çay kaşığı toz kırmızı biber,karabiber,tuz

hindi etlerini tereyağında 10 dk. kavurun.tuz ve karabiber ekleyip,karıştırın.ardından küçük küçük doğranmış sivribiber,mantar verendelenmiş sarmısakları ekleyip,kavurmaya devam edin.
küp küp doğranmış domates,maydanoz ve kırmızı tozbiberi ekleyip 1-2 çevirdikten sonra köriyi ekleyip karıştırıyoruz ve servis tabağına alıp kıyılmış maydanozlarla süsleyip servis yapıyoruz.

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "KÖRİLİ HİNDİ KAVURMA"

Yorum Gönder