Kısa süreli bir ilişkiye son vermek


Ayrılık çok istenmese de bazen kaçınılmaz olabilir. Ama nasıl? İşte size ayrılık için birkaç ipucu.


Mantıklı sebepler yaratın:
Bu yöntemi daha çok ilk kez ayrılmaya teşebbüs ediyorsanız deneyebilirsiniz. Önce sakin kafayla onunla ilgili artı ve eksilerden oluşan bir liste hazırlayın. Ancak ayrılmanız için eksilerin daha fazla olması gerektiğini sakın unutmayın. Ardından onunla buluşup onun hakkındaki düşüncelerinizi ve bu eksik yönleri gündeme getirin. Onu tesseli eder gibi konuşun. İlişkinize bu eksiler yüzünden nokta koymayınız gerektiğini anlatın. Önce itiraz etse de daha sonra pes edip, durumu kabullenecektir.


Trip yapın:
Uzak bir yolculuktan gelmiş. Onu karşılarken sizi öpecekken buna izin vermeyin ve kafanızı çevirin. Ardından sert bir şekilde “konuşmalıyız” deyin. Tüm eksileri sıralayın. Hayattan beklentilerinizi, onunla bunları karşılayamadığınızı… Cevap vermesine fırsat vermeden ortamı hemen terk edin. Gitmeden son bir kez gözlerinin içine bakın ama kesinlikle daha önce değil. Yoksa gitmeniz güçleşir.


Açıklama yapmayın:
Baktınız ki ona içinizdekileri konuşarak anlatamıyorsunuz o zaman usul usul hiçbir açıklama yapmadan yok olmaya bakın. Aramalarına cevap vermeyin ve siz de kesinlikle aramayın. Size duygularını dile getirdiğinde, sevdiğini söylediğinde kesinlikle “bende seni” türü cümleler kullanmayın. Posta kutusuna her şeyi açıklayan bir veda mektubu bırakın ve ortadan yok olun. Kötü bir yöntem ancak başka çareniz yoksa denemenizde yarar var.


Planlı hareket edin:
Onun da haberi olacak şekilde başkalarıyla flört edin ve ona karşı soğuk davranın. Size yaklaşmasına izin vermeyin ve bekleyin. Başlangıçta belki biraz bozulup, bunun sonu nereye varacak diye bekleyecektir. Ama sonunda sinirlerine hakim olmayacak ve sizi terk edecektir.


Suçu ona atın:
Tüm olayları sanki o suçluymuş gibi ele alın. Onun sizi yeterince sevmediğini iddia edin, ilgi göstermediğini ve bunun sizi çok üzdüğünü söyleyin. Son olarak da tüm bu üzüntülerden kendinizi korumak için artık yalnız yaşamak istediğinizi dile getirin ve son noktayı koyun. Her ne kadar bu yalanlar yüzünden kendini kötü hissedecek olsa da öncelikle sizin istekleriniz önemli değil mi?






Aniden bitirin:
İşte olduğu bir sırada arayıp, artık bittiğini ve bir daha onu görmek istemediğinizi söyleyip telefonu kapatın. Artık aramaması gerektiğini vurgulamayı da unutmayın.


Yalandan kim ölmüş:
Ona yarın bir yıllığına Nairobi’ye uçacağınızı ve arada bu kadar mesafe varken ilişkinizi devam ettiremeyeceğinizi söyleyin. Bu yalanı özellikle telefonda söylemenizi öneriyoruz aksi takdirde gülme krizine tutulabilirsiniz.


Bir de bu yalanı deneyin:
Yatakta size iyice sokulduğunda ona bir şey söylemek istediğinizi söyleyin ve aslında kendi cinsinizle birlikte olmaktan daha çok zevk aldığınızı itiraf edin. Onunla son bir kez deneme yaptığınızı ama olmadığını da sözlerinize ekleyin. Bunu duyunca kendiliğinden yok olacaktır. 

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Kısa süreli bir ilişkiye son vermek"

Yorum Gönder