Kıvırcık ve Gür Saçlara Özel Bakım!

Her saç, tipine göre farklı bakım ve şekillendirme ihtiyacı duyar. Kıvırcık saçlar ile düz saçların, gür saçlar ile zayıf saçların ihtiyacı olan bakım aynı değildir.
Gür Saçlar:
Saçınız kuru ve yıpranmış olmasa bile, bu tip saçlara özel ürünler kullanmak, çok daha sağlıklı ve parlak görünmesine sebep olacaktır. Bu tarz ürünler, saç tellerinin üzerini koruyucu bir tabakayla kapladıkları için yumuşak ve kolay taranmalarını sağlar.
Her yıkamadan sonra mutlaka saç kremi kullanın. Saç kremleri saçların daha parlak görünmesine yardımcı olur. Üstelik yıkama sonrası daha kolay tarayabilirsiniz.
İnce saçlar için bir tabu olan vaks, gür saçları şekillendirmek için birebirdir. Vaks veya güçlü bir jöleyle, en inatçı bukleler bile şekil alır. Ancak saçlarınız uzunsa sadece uçlarına sürün, yoksa yağlı görünebilir.
Kıvırcık Saçlar:
Doğal kıvırcık saçlar genellikle mat bir görünüme sahip oldukları için özel bakıma ihtiyaçları vardır. Sprey formundaki saç bakım ürünleri bu saç tipi için idealdir. Çünkü bu ürünler daha hafif olduklarından kıvırcık saçları ağırlaştırmazlar.
Çok sık şampuanlamak kıvırcık saçları gereksiz yere kurutur. Oysa bu saçların bol neme ihtiyaçları vardır.
Tüy yumağı gibi görünmemek için, yuvarlak fırça yerine seyrek dişli tarakları tercih etmelisiniz.Şekillendirmede bukleleri dize getirmek mümkün! Dalgalı ve kıvırcık saçlara özel ürünleri, dalgalı saçlarda meydana gelen karmaşıklığın önüne geçer. Şekillendirirken saçınızı nemli bırakın ve bukleleri parmaklarınızla kıvırın.
Saçınızı arkaya doğru, el yordamıyla düzensiz ve birkaç tutam dışarıda kalacak şekilde kıvırıp, büyük firketelerle tutturarak, kendinize şık bir dağınık topuz yapabilirsiniz. Üstelik kuaförden çıkmış gibi görünür.

www. bayan24. com

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Kıvırcık ve Gür Saçlara Özel Bakım!"

Yorum Gönder