Üzgünüm, Kırgınım, Sinirliyim!!!

Böyle bir zihniyeti anlamıyor, anlam veremiyorum.. Burada kaç senelik emeği olan insanların emekleri hiçe sayılarak, hiçbir açıklama yapılmadan sayfalarımıza erişimimiz engelleniyor. Hiç bir açıklama yok. Gerçi açıklasalar ne olacak? Bence hiç bir açıklama bunu mantıklı bir hale getiremez.
YouTube, WordPress'den sonra sıra Blogger'a geldi. Bakalım sırada neler var? Bence Türkiye'de internet yasaklanmalı.. Evet evet hatta cep telefonlarıda kapatılsın.. Normal telefonlarda yasaklansın. Biz en iyisi DUMANla haberleşelim evet evet DUMAN'laaaaaa!!!! Hangi yüzyılda yaşıyorsak??????????????????
Komik olan sadece Türkiye'den bu engelin yapılması. Şimdi ne yapmaya çalışıyorlar peki??? Yani deve kuşu gibi kafamızı kuma mı gömelim, hani bize dokunmayan yılan bin yaşasın misali!!!
BÖYLE APTALCA BİR UYGULAMAYI KINIYORUM ve BLOGUMU GERİ İSTİYORUM!!!! TÜM ARKADAŞLARIM GİBİ!!!!!
Blogspot açılana kadar arşivimi korumak adına;
http://yaseminmutfakta.wordpress.com/ 'da yayındayım.. Ama değil yeni post yayınlamak, içimden mutfağa bile girmek gelmiyor!!!!!
____________
imza kampanyasına katılmak için aşağıdaki linki tıklayınız...
________________
adresinden programı indirerek blogspot uzantılı sayfalara ulaşabilir. Yorum bırakabilir, sayfalarınızda güncelleme yapabilirsiniz..

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Üzgünüm, Kırgınım, Sinirliyim!!!"

Yorum Gönder