Yeni msn nickleri

Yeni msn nickleri , msn nickleri , güzel msn nickleri
Yalnızlığa gömüldüğün bir akşamda, güneşin geç doğduğu soğuk bir sabahta özlediğinde ve ağladığında sıcak bir ele hasret kaldığında beni hatırla hep seninleyim...


Dünyadaki en güzel seyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki ?

Yeni msn nickleri , msn nickleri , güzel msn nickleri
ACI VE HÜZÜN BIR YILDIZ KADAR UZAK,MUTLULUK GOZBEBEGIN KADAR YAKIN OLSUN.UMUTLARIN GERCEK,GERÇEKLERIN MUTLULUK,MUTLULUKLARIN SONSUZ OLSUN..


Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanın ölüm oldugunu göstereyim...


Dünyada 2 renk gül olsun,biri kırmızı digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun..


Sevgi deger vermesini bilmektir..Sevgi sevdiğini özlemektir..Sevgi birliktelikten sevinç duymaktır..Sevgi onu kalbimde hissetmektir..Seni çok özledim Aşkım.


SENI SEVDIGIM KADAR YASASAYDIM OLUMSUZLUGUN ADINI ASK KOYARDIM...


Ben senin adını ne sahilde ki kumlara yazdım, nede ormandaki ağaçlara kazdım. Ben senin adını gece gündüz kalbimde yaşattım.."AŞKIM"


Denizlerden kağıt, sulardan kalem yaptım. Sana bin defa seni seviyorum yazdım. Aptalsın inandın. Çünkü ben seni sevmedim sana "TAPTIM"
Yeni msn nickleri , msn nickleri , güzel msn nickleri

Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!..


Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olmaktan!!!


Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM.!

Yatağını gül yapraklarıyla, rüyalarını papatyalarla süsledim. Üzerini sevgimle örtüp kabuslarını ben aldım ki en tatlı rüyaları göresindiye AŞKIM !!


Ben Senin Beni Seve Bilme ihtimalini Seviyordum Aşkım....


Seni ne kadar sevdiğimi mera ediyorsan bir sağanak yağmurda dışarı çık ve ellerini aç. Tutabildiğin yağmur taneleri senin bana olan sevgin, tutamadıkların ise benim sana olan sevgimdir. Bitanem...



Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş. Yok be aşkım asıl ölmek "Sensizlikmiş".


Bu gün bir çiçekçinin önünden geçerken içeride bir çiçek gördüm, Sanki dünyanın en güzeli benim der gibiydi o gülü sana yollamak isterdim ki yanıldığını anlasın <<<<>>>>

Yeni msn nickleri , msn nickleri , güzel msn nickleri

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Yeni msn nickleri"

Yorum Gönder