YOĞURTLAMA (KARIŞIK KIZARTMA)
09:15
crax
, Posted in
zeytinyağlılar-sebze yemekleri
,
0 Comments
3-4 patates
1 kabak
1 patlıcan
4-5 biber
kızartmak için sıvıyağ
sarmısaklı yoğurt
patatesleri kızartmalık şeklinde uzun uzun,kabak ve patlıcanı yuvarlak,biberlerin çekirdeklerini çıkarıp bütün olarak veya da 2'ye bölerek doğruyoruz.
firitözde yada bir tencerede yağı kızdırdıktan sonra,sırasıyla patates,kabak,patlıcan ve biberleri kızartıyoruz.
bir büyük kaseye kağıt peçete koyup kızarttığımız sebzeleri üzerine alıyoruz.harmanlayıp servis tabaklarına paylaştırıyoruz.üzerine bolca sarmısaklı yoğurt döküp,dilersek kızartma sosumuzu gezdiriyoruz.kızartma sosu için BURAYI tıklayın...
You can leave a response, or trackback from your own site.
0 Response to "YOĞURTLAMA (KARIŞIK KIZARTMA)"
Yorum Gönder