DOMATESLİ HİNDİ KAVURMA
20:26
crax
, Posted in
beyaz etliler
,
0 Comments
aynı yemegi tavuk yada kuşbası etlede yapabilirsiniz..
1 kemiksiz hindi budu(kuşbaşı doğranmış)
3 domates(kabukları soyup,küp doğranmış)
2 biber(ince ince doğranmış)
1 soğan(minik minik doğranmış)
tuz,karabiber,pulbiber,kırmızıtozbiber,kekik,çok az kimyon
1 yemek kaşığı tereyağı
tereyağı,eti ve soğanı bir tencereye alıp kavuruyoruz.etler pişmeye yakın biber ve baharatları ekliyoruz.bir kaç kere karıştırıp domatesi ekliyoruz ve ocagın altını kısıp pişmeye bırakıyoruz.
sıcak servis yapıyoruz.
You can leave a response, or trackback from your own site.
0 Response to "DOMATESLİ HİNDİ KAVURMA"
Yorum Gönder