DÜĞÜN PİLAVI

artık sık sık deneyebileceğim süper bir lezzet ...

1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket knorr kaçkar pilav harcı
2 su bardağı pirinç(soğuk suyla yıkanmış)
250 gr kuzu kuşbaşı(haşlanmış)
1 adet havuç(rendelenmiş)
10 arpacık soğan(kabukları soyulmuş bütün halde)
2 sivribiber(kıyılmış)
1 tatlı kaşığı pulbiber
3 su bardağı sıcak su
isteğe göre süslemek için kıyılmış maydanoz

Tencerede yağı kızdırıp arpacık soğanlarını kavurun. Daha sonra içine sivri biberleri ilave edip kavurmaya devam edin. Etleri, pirinci, havucu, kırmızı pul biberi, Knorr Kaçkar Pilav Harcı’nı ve suyu ilave edip karıştırın. Pilavı bir taşım kaynattıktan sonra kısık ateşte pişirip demlendirin. Pilavı servis tabağına alıp maydanoz ile süsledikten sonra sıcak olarak servis edin.

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "DÜĞÜN PİLAVI"

Yorum Gönder