EGE USULÜ ZEYTİNYAĞLI KABAK

Eğer hafif,basit,besleyici ve enfes bir yaz yemeği arıyorsanız doğru yerdesiniz :))
kesinlikle deneyin derim ben müthiş bir lezzet :))

5 kabak
4 soğan
4 domates
2 çorba kaşığı kuru nane
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı su
1 çay kaşığı pulbiber
tuz
sarmısaklı yoğurt
kabak,soğan ve domatesi soyup,halka şeklinde dilimleyin.yayvan bir tencerenin dibini sırayla soğan,domates ve kabak dilimleriyle kaplayın.üzerine zeytinyağı,tuz,su ve naneyi ilave edip karıştırmadan kapağı kapalı olarak pişirin.ılınınca servis tabağına alın.
üzerine sarmısaklı yoğurt döküp,pulbiber serperek servis yapıyoruz.

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "EGE USULÜ ZEYTİNYAĞLI KABAK"

Yorum Gönder