KREPLİ KIYMALI BÖREK
01:12
crax
, Posted in
hamurişleri-börekler
,
0 Comments
kreplerimizi BURADAKİ tarife göre hazırlıyoruz.
iç harç için bir tavada 1 tatlı kaşığı tereyağını eritiyoruz.200 gr kıyma ve 1 büyük minik minik doğranmış kuru soğanı ekliyoruz.iyice piştikten sonra pulbiber,karabiber ve tuz serpip ocaktan alıyoruz.
kreplerimizin içine iç harcımızı paylaştırıp,kare şeklinde sarıyoruz.
bir kapta 3 yumurtayı çırpıyoruz.başka bir kaseye galeta ununu koyuyoruz.böreklerimizi önce yumurtaya sonra galeta ununa daha sonra tekrar yumurtaya bulayıp tepsiye diziyoruz.
yaklaşık 200 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişiriyoruz.
You can leave a response, or trackback from your own site.
0 Response to "KREPLİ KIYMALI BÖREK"
Yorum Gönder